Фіксація одометру в мобільному застосунку Skyriver GPS

Використання мобільного застосунку «Skyriver GPS», а саме модулю «Трекер» – накладає певні обмеження на можливості аналітики пересування, в той же час як має вагомі переваги – зручність, мобільність, контроль пересування як піших співробітників, так і на авто, але зараз не про це.

Оскільки це застосунок на мобільний пристрій – до автомобіля він ніяк не під’єднаний. І якщо маршрут є достовірним, то різні показники стану авто (запалення, рівень пального, показники одометру тощо) – отримати неможливо.

Одним з рішень є – внесення показників одометра та автоматизована їх передача з приборної панелі автомобіля в систему моніторингу. Для цього розроблено опціональний функціонал «Одометр».

При натисканні кнопки «Старт» і «Стоп» – застосунок буде автоматично запитувати у користувача внесення показників одометру. Присутній захист від людського фактору – при натисканні «Стоп» неможливо внести показники менші, ніж були при «Старті» – пробіг не скрутити:). Скасування не призведе до зупинки трекеру, отже помилитись і щось забути при правильному користуванні – не вийде.
Опція «Одометр» працює тільки з ручним режимом роботи трекеру (необхідність натискати Старт і Стоп). Таким чином виключаються ситуації, коли трекер автоматично запустився, записує маршрут, а показників одометра нема.

Що отримуємо в системі моніторингу?

Звіт «По переміщенню – Добовий» відображає внесені показники одометра і математично розрахований пробіг. Зверху – дані по GPS. Ви можете звірити пробіг по GPS, пробіг по одометру, подивитись на трек – і зробити висновок по маршруту.

Звіт «По переміщенню – Шляховий лист»

Ви можете використовувати як зведений звіт за період по багатьом об’єктам контролю. Серед багатьох колонок які звіт надає для аналізу – присутні дві: Загальний пробіг по одометру, Загальний пробіг по GPS. Побудувавши звіт по всім об’єктам за великий період – можна співставити ці колонки і отримати підтвердження пробігу.

Оскільки показники одометру передаються як значення датчику – Ви можете їх отримати по АПІ та інтегрувати в свою облікову систему. РЕКОМЕНДУЄМО! – за допомогою всього 2 методів АПІ, Ви можете отримувати в обліковій системі такі дані: показники одометру на початок і кінець маршруту, загальний пробіг по GPS, відсоток пробігу по шосе\місту, аналітичний розрахунок витрат пального з урахуванням швидкісних коефіціентів.

Активація опції «Одометр» та налаштування є повністю безкоштовними, для цього звертайся до служби технічної підтримки support@skyriver.ua

Чому ми

Відмінною рисою нашої компанії є власне програмне забезпечення та обладнання, наявність власних розробників. На відміну від ~90% організацій, що працюють у галузі сервісу з моніторингу та відстеження автомобільного руху, які надають послуги використовуючи іноземне ПЗ. Плідно співпрацюючи з нашими клієнтами та замовниками, в короткі строки виконуємо розширення функціональних можливостей під індивідуальні бізнес-процеси або адаптуючи до сучасних умов.

Детальніше
Команда Скайрівер

Наші клієнти

укртелеком
буковель
епіцентр
лайфсел
розетка
вега телеком
фармак
омега автопоставка
оон